Een troostrijke herinnering aan een waardig afscheid en liefdevol eerbetoon, dat is wat foto’s kunnen bieden.

Direct na het overlijden krijgen we geen tijd om te rouwen; er moet immers veel geregeld worden voor de uitvaart. Vaak gaan deze indringende ervaringen dan ook als in een roes voorbij. Achteraf bedenken we pas dat het mooi zou zijn als er foto’s gemaakt zouden zijn.


Foto’s vormen een blijvende herinnering aan uw dierbare: aan het afscheid, de rituelen rond begrafenis of crematie, de bloemen en kaarten, de arm om een schouder.

Ook degenen die niet bij het afscheid aanwezig waren, kunnen er op die manier toch getuige van zijn. En foto’s vormen een goed aanknopingspunt om te praten over het gemis en het verdriet


Daarom zijn foto’s zo bijzonder en waardevol. Ze kunnen troosten en helpen het verlies te verwerken.

Rouwfotografen

verzorgt op respectvolle wijze sfeervolle reportages. Wij blijven altijd op gepaste afstand en werken zoveel mogelijk zonder flitslicht.


Wij maken zowel reportages van de officiële afscheidsceremonie op de dag van begrafenis of crematie, als ook van alles wat er gebeurt rondom het heengaan. Hierbij kunt u denken aan de laatste wake, de opbaring, het samenkomen van de familie, maar ook aan foto’s van dierbare bezittingen en geliefde locaties, of aan het plaatsen van een gedenksteen op het graf. 


Alles is mogelijk. Ik help graag uw wensen te vervullen.


Simone Henken

Rouwfotografen